Nopea, luotettava ja tehokas palvelu kotitalouden
vakuutusten kilpailuttamiseen

Vakuuttava.fi kilpailuttaa puolestasi kaikki vakuutusyhtiöt (myös oman yhtiön), vertailee saapuvat tarjoukset sekä muodostaa yhteenvedon helpottamaan päätöksen tekemistä. Palvelu on maksullinen vain siinä tapauksessa, jos asiakas päätyy valitsemaan jonkin yhteenvedon sisältämistä tarjouksista. Kilpailutuspalkkio on 50% vain 1.vuoden vakuutusmaksusäästöistä. Kotimainen ja täysin riskitön palvelu.

PALVELUMME

Miksi vakuutusten kilpailuttaminen mielletään vaikeaksi?

Vakuutusten kilpailutus mielletään usein liian vaikeaksi sekä aikaa vieväksi prosessiksi. Säännöllinen kilpailutus varmistaa kuitenkin sen, että vakuutukset ovat kilpailukykyiset sekä sisällöiltään että hinnoiltaan. Suositeltavaa olisi kilpailuttaa vakuutukset vähintään kahden vuoden välein ja tarjoukset tulisi pyytää mahdollisimman monelta vakuutusyhtiöltä, jotta saadaan riittävän kattava otanta. Indeksikorotukset nostavat vakuutuksien hintoja vuosittain ja vakuutusyhtiöt tekevät jatkuvasti muutoksia perushinnoitteluihin, mikä lisää säännöllisen kilpailuttamisen merkitystä.

Vakuutusten kilpailuttamisen tekee haastavaksi esimerkiksi se, että lähes identtiset vakuutusturvat ovat nimetty eri vakuutusyhtiöissä eri tavoilla. Asiakkaalle toimitettavat vakuutustarjoukset poikkeavat toisistaan merkittävästi, mikä vaikeuttaa niiden vertailemista. Vakuutusten kilpailuttamisen yhteydessä jokaiselle vakuutusyhtölle tulee kertoa samat tiedot uudestaan ja tämän vuoksi kilpailutusprosessi tuntuukin armottoman työläältä.

Pelkästään tarjousten pyytäminen riittävän monesta vakuutusyhtiöstä on sinällään erittäin työlästä. Todellisuudessa kuitenkin vaikein osuus vakuutusten kilpailuttamisessa on tarjousten vertaileminen. Vakuutusalan riittävä osaaminen helpottaa vertailua ja mahdollistaa hintojen lisäksi myös sisältöjen vertaamisen. Vain harvalla osaamistaso on valitettavasi riittävä, jolloin keskitytään liikaa juurikin pelkästään hinnoitteluun. Vakuutustarjouksista tulisi verrata vähintään vakuutuskohteiden turvat, vakuutusmäärät, omavastuut sekä hinnat. Lisäksi suositeltavaa on tutustua tietenkin vakuutuskohtaisiin ehtoihin.

Me teemme asiakkaan puolesta kaiken työn

Vakuuttava.fi:n kautta vakuutusten kilpailuttaminen on tehty erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Me kilpailutamme asiakkaan puolesta kaikki vakuutusyhtiöt, vertailemme saapuvat vakuutustarjoukset riittävällä tarkkuudella ja puolueeton asiantuntija tekee tuloksista selkeän yhteenvedon sekä suosituksen. Haluamme olla ensimmäinen kotimainen palvelu Suomessa, joka on aidosti auttamassa asiakkaita tässä työllistävässä prosessissa ja haluamme mahdollistaa säännöllisen vakuutusten kilpailuttamisen myös jatkossa. Me varmistamme asiakkaalle markkinoiden parhaat hinnat siten, että vakuutusturvasta ei joudu tinkimään.

Halvin vakuutustarjous on todella harvoin asiantuntijamme valinta. Meille on tärkeintä se, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun sekä vastikkeen maksamilleen vakuutusmaksuille. On silti erittäin todennäköistä, että asiakas säästää palvelumme avulla merkittävästi rahaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vakuutuslajit jotka kuuluvat kilpailutukseen

Ajoneuvo
Koti
Eläin
Henkilö
Vene
Metsä

Vakuutuslajit jotka kuuluvat kilpailutukseen

Ajoneuvo
Koti
Eläin
Henkilö
Vene
Metsä

Voit käyttää Vakuuttava.fi- palvelua, jos:

Vakuutusmaksusi ylittävät 500 euroa vuodessa
Vakuutuksenottajilla on puhtaat luottotiedot
check_vakuuttava.fi3
  • Teemme puolestasi kaiken työn; säästät aikaa, vaivaa ja rahaa
  • Vakuutusmeklari suorittaa vakuutustarjousten vertailut ja tekee suositukset
  • Varmistamme meklarikilpailutuksella parhaan mahdollisen hinnoittelun
  • Meklaripalkkio vain 50% ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusäästöistä
  • Teemme puolestasi kaiken työn; säästät aikaa, vaivaa ja rahaa
  • Vakuutusmeklari suorittaa vakuutustarjousten vertailut ja tekee suositukset
  • Varmistamme meklarikilpailutuksella parhaan mahdollisen hinnoittelun
  • Meklaripalkkio vain 50% ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusäästöistä.

Näin kilpailutusprosessi etenee

Meklari

Vakuutusmeklarin eli vakuutuksenvälittäjän tehtävä on puolueettomana toimijana auttaa asiakasta vakuutuksien osalta. Vakuutusmeklari suorittaa esimerkiksi vakuutusten kilpailutuksia asiakkaan valtuutuksella ja valvoo prosessin aikana asiakkaan etuja. Vakuutusmeklarina voi toimia vain sellainen yritys tai henkilö, joka on hyväksytty Finanssivalvonnan toimesta vakuutuksenvälittäjärekisteriin. Rekisteriin hyväksytään vain ammatillisesti riittävän pätevät henkilöt tai yritykset.

Vakuutusmeklari kilpailuttaa kaikki vakuutusyhtiöt, varmistaa parhaat hinnoittelut sekä etsii parhaat asiakkaan riskejä vastaavat vakuutukset. Vakuutusten kilpailutuksessa vakuutusmeklari huomioi esimerkiksi vakuutusten merkittävimmät eroavaisuudet, sisällöt sekä maksuperusteet. Vakuutusmeklari on itsenäinen sekä puolueeton toimija toisin kuin vakuutusyhtiöiden myyntihenkilökunta ja asiamiehet, jotka toimivat vakuutusyhtiön lukuun.

Referenssit

kyltti_01_kyltti_vakuuttava.fi
kyltti_02_kyltti_vakuuttava.fi
kyltti_03_kyltti_vakuuttava.fi_-4

"Kattavasti kilpailuttaminen ollut itselle mahdotonta tai vähintäänkin haastavaa. On todella vaikeaa ja työlästä verrata vakuutusyhtiöiden tuotteita keskenään. Itse kilpailutin vakuutukset vuosi sitten, mutta en saanut merkittäviä säästöjä aikaiseksi. Vakuuttava.fi helpotti siten, että ei tarvinnut itse kuin todeta säästöt. Huikeat 800 euron säästö ilman omaa työpanosta."

thumbnail_IMG_3101
Teuvo Keisala, Jääli

"Luulin että olimme kilpailuttaneet vakuutuksemme hyvin. Annoimme kuitenkin Vakuuttava.fi:lle mahdollisuuden kokeilla kilpailuttaa ne uudelleen, sillä asiointi kuulosti helpolta. Yllätykseksi vakuutusmaksut laskivat vielä entisestään ja palvelu toimi!"

asiakas
Tomi Paasimaa, Sodankylä

"Vakuutusten kilpailuttaminen on aina ollut melko vaivalloista ja luulimme , että vakuutustemme hinnoittelu olisi ollut kohdallaan. Vakuuttava.fi- palvelun kautta vakuutusmaksut putosivat merkittävästi ilman vakuutusyhtiön vaihtamista. Palvelu toimi erittäin vaivattomasti ja tehokkaasti."

asiakas
Joni Käkelä, Kuusamo

1. Lisää kaikkien kotitalouden täysi-ikäisten nimet, henkilötunnukset, sähköpostiosoitteet sekä mahdolliset liitot.

2. Valitse nykyinen vakuutusyhtiö(t)

3. Lomakkeen lähetyksen jälkeen toimitamme kaikille kotitalouden täysi-ikäisille jäsenille sähköiset sopimukset sähköposteihin allekirjoitettaviksi.

4. Kun sopimukset on allekirjoitettu - aloitamme kilpailuttamisprosessin.