Referenssit

Meille tärkeintä on asiakkailta saatu palaute palvelun toimivuudesta tai toimimattomuudesta. Ilman asiakaspalautetta palvelua on lähes mahdoton kehittää paremmaksi. Saamme positiivista palautetta asiakasreferenssien muodossa lähes joka viikko. Tälle sivulle on listattuna osa referensseistä niin Vakuuttava.fi:n kuin Novum Oy:n asiakkaista.

5/5
"Täytyypä sanoa että nyt on ollut ihan loistavaa ja ammattimaista toimintaa Vakuuttavan tyyppien kans! Olen saanut yli 2200€ säästön vuosittaisissa vakuutusmaksuissa. Ilman Vakuuttavan toimia makselisin kalliita vakuutuksia ja itsekseen harhailemalla näiden vakuutusehtojen ja pykälien viidakossa olisin ihmeissäni ja sekaisin. Vakuuttavan tyypit tekivät tämän puolestani ja minä vain nautin tuloksista. Kiitos tuhannesti!"
referenssi
Minna Kukkohovi
Oulu
5/5
"Luulin että olimme kilpailuttaneet vakuutuksemme hyvin. Annoimme kuitenkin Vakuuttava.fi:lle mahdollisuuden kokeilla kilpailuttaa ne uudelleen, sillä asiointi kuulosti helpolta. Yllätykseksi vakuutusmaksut laskivat vielä entisestään ja palvelu toimi!"
referenssi
Tomi Paasimaa
Sodankylä
5/5
"Vakuutusten kilpailuttaminen on aina ollut melko vaivalloista ja luulimme , että vakuutustemme hinnoittelu olisi ollut kohdallaan. Vakuuttava.fi- palvelun kautta vakuutusmaksut putosivat merkittävästi ilman vakuutusyhtiön vaihtamista. Palvelu toimi erittäin vaivattomasti ja tehokkaasti."
referenssi
Joni Käkelä
Kuusamo
novum
5/5
nokiankaupunki

”Kun itse on vakuutusasioissa noviisi, on hyvä että niiden hoitaja on mestari. Nimetty yhteyshenkilömme on pysynyt koko ajan samana ja yhteistyömme on sujunut hyvin. Meklarimme tavoitettavuus on ollut erinomainen.”

5/5
metropolia

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Novumin kanssa. Palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.”

5/5
kotikoivikko

”Vakuuttaminen vaatii osaamista. Novumin asiantuntijoiden avulla voimme luottaa siihen, että kaikki vakuutuksemme ovat kattavat ja ajan tasalla. Tämän myötä me saamme turvallisin mielin keskittyä täällä omaan perustehtäväämme, potilaiden erinomaiseen hoitoon.”

Novum Life Oy | 2560273-7 | asiakaspalvelu@vakuuttava.fi |