SalkunRakentaja.fi ja Vakuuttava.fi hankkivat kotitaloudellesi edullisemmat vakuutukset!

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

  • Palvelu kilpailuttaa puolestasi kaikki vakuutusyhtiöt ja vertailee saapuvat tarjoukset.
  • Vakuutustarjousten kokonaisvaltaisen vertailun suorittaa vakuutusalan asiantuntija.
  • Asiakkaalle täysin riskitön palvelu, jossa asiakas tekee aina lopullisen päätöksen.

Ensimmäisestä 50:stä kilpailutuksesta viisi eniten säästöä saavuttanutta voittaa matkan ja hotellimajoituksen Sijoitus Invest -messuille 26.-27.11.2019!

Palvelu on tarkoitettu kotitalouksille, joilla on luottotiedot kunnossa ja vakuutusmaksuja yli 600 euroa vuodessa. 

Suomen Paras vakuutusten kilpailuttaja

Vakuuttava.fi on ainoa vakuutusten kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa koko perheen kaikki vakuutukset puolueettomasti kaikissa vakuutusyhtiöissä. Palvelu on riskitön, vaivaton ja käytännössä ilmainen, sillä maksat vain puolet vuodessa säästämästäsi rahasta. Sinun ei tarvitse edes muistaa, mitä vakuutuksia sinulla on, koska haemme vakuutuksien tiedot automaattisesti vakuutusyhtiöstä. Niiden perusteella osaamme pyytää juuri oikeat tarjoukset kaikkiin tarpeisiisi.”

Näin kilpailutus etenee

1. Toimeksianto 

Täytä lomakkeeseen kuka olet ja missä nykyiset vakuutuksesi ovat. Yksilöi autot ja arvioi vuosittaiset ajokilometrit. Jos saman katon alla asuu muita täysi-ikäisiä, lisää myös heidän tiedot lomakkeeseen painikkeesta “Lisää Henkilö”.

2. Allekirjoitukset 

Jokainen kotitalouden täysi-ikäinen jäsen allekirjoittaa toimeksiannon sähköpostissa neljällä klikkauksella.

3. Kilpailutus 

Palvelu kilpailuttaa kaikki vakuutusyhtiöt, mukaan lukien nykyisen vakuutusyhtiösi. Kahden viikon päästä saat sähköpostiin yhteenvedon, jossa on vertailtuna kilpailukykyisimmät vakuutustarjoukset.

4. Yhteenveto ja päätös 

Asiantuntija muodostaa kilpailutuksesta yhteenvedon, jonka avulla sinun on helppoa valita omiin tarpeisiisi Suomen edullisin vakuutuspaketti ehdot huomioiden.

Luotettu toimija ja riskitön kumppani

Jo yli 400 suomalaista on kilpailuttanut vakuutuksensa Vakuuttava.fi-palvelussa. Palvelu on riippumaton meklarikilpailutus, joka ei ota vastaan palkkioita vakuutusyhtiöiltä vaan edustaa asiakasta vakuutusyhtiöiden suuntaan. Saat vertailun parhaista tarjouksista ja nykyisistä vakuutuksistasi. Näin näet vakuutusehdot kokonaisuutena, mahdolliset merkittävät muutokset ja korvattavat vakuutustapahtumat. Kilpailutukseen kysytään tarjous jokaisesta vakuutusyhtiöstä. Jos haluat jättää jonkun vakuutuksen kilpailutuksen ulkopuolelle, voit mainita asiasta lisätiedoissa.

Jos otat vastaan edullisemmat vakuutukset, kilpailutuksen hinnaksi tulee puolet ensimmäisenä vuonna säästämästäsi rahasta. Et maksa mitään, jos et saa edullisempia vakuutuksia. Näin ollen jokainen maksava asiakas on tyytyväinen palveluun.

Kilpailutuksen tulokset

Yhdeksän kymmenestä kilpailutuksesta johtaa edullisempien vakuutusten löytämiseen. Keskimäärin asiakkaat ovat säästäneet 500€ vuodessa. Laskennallisesti seuraavan 10 vuoden aikana 5 000 euron verran sijoitettavaksi jäävää rahaa on varmasti 10 minuutin väärti. Jos oletetaan 30 vuodelle 8% vuosituotto, säästöjen arvoksi voidaan laskea 57 000€. Palvelu kilpailuttaa myös nykyisen vakuutusyhtiön ja pakottaa yhtiön tarkistamaan nykyisen hinnoittelun. Osa kilpailutuksista päätyy siihen, että asiakas pysyy entisessä yhtiössään, mutta hinnat ovat laskeneet.

Perusta oma kampanja tai kysy lisätietoa: varainhankinta@vakuuttava.fi, Tuomas Notko, 

040 729 7022

0 +
Kilpailutettua kotitaloutta
0 e
Keskiarvosäästö kotitaloutta kohden

Palvelun tuottaa vakuutusmeklariyhtiö Novum Oy.

Reweb Oy | 2727812-5 | asiakaspalvelu@vakuuttava.fi |