Säästöjä vakuutusmaksuista

Kilpailuttaminen kannattaa, sillä se säästää rahaa. Laske tästä, kuinka paljon yrityksesi voi säästää kilpailuttamalla vakuutukset meklaripalvelullamme

Jos yrityksellänne on vähemmän kuin 30 työntekijää, mutta vuosittaiset vakuutusmaksunne ylittävät 20 000€, aloita kilpailuttaminen tästä.

Anna puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme laskurin tuloksen sinulle.

Vakuutusten kilpailuttaminen

Asiantuntijanne kilpailuttaa ja vertaa hinnat sekä ehdot

  • Yrityksenne säästää aikaa, vaivaa ja rahaa
  • Vakuutusmaksut ovat alentuneet yli 90%:ssa kilpailutuksista
  • Saatte asiantuntemuksen vakuutusasioiden hoitoon
  • Saatte oikeat korvaukset, kun vahinkoja sattuu

Neljä askelta parempaan vakuuttamiseen

Täytä yrityksesi tiedot lomakkeeseen ja paina Lähetä

Käymme yhdessä läpi yrityksesi nykytilanteen ja tarpeet

Asiantuntijamme suorittaa vakuutusten kilpailutuksen

Saat heti säästöjä ja oman asiantuntijan hoitamaan vakuutusasioitasi jatkossakin

Vakuutuspalvelut ja -ratkaisut, jotka vastaavat parhaiten yrityksesi tarpeita

Yhteistyö aloitetaan aina vakuutusten kilpailutuksella, jonka seurauksena yrityksellesi saadaan paras mahdollinen lähtöasetelma: Yritys saa kilpailukykyisimmät hinnat ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan ja neuvomaan vakuutusasioissa jatkossakin.

Kumppaneina toimimme aina asiakkaan edun mukaisesti:

  • Varmistamme oikeat korvaukset vahinkotilanteessa
  • Turvaamme parhaat ehdot vakuutusten kilpailutuksen avulla

Aloita kilpailuttaminen

Mikä on vakuutusmeklari?

Vakuutusmeklari toimii asiantuntija-apuna yrityksesi jokapäiväisessä arjessa ja pitää yrityksesi vakuutuksiin liittyvät kulut kurissa.

Vakuutusmeklari on sitoutumaton vakuutusyhtiöihin ja toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Vakuutusmeklaritoimintaa valvoo Finanssivalvonta. Toiminnasta on säädetty Laissa vakuutusedustuksesta. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2005/20050570

Miten hyödyn vakuutusmeklarista?

Vakuutusmeklaripalvelumme vapauttaa resurssejanne omaan ydintoimintaanne, sillä asiantuntijamme antavat laadukkaan osaamisen usein monimutkaisten vakuutusasioiden hoitoon. Ammattilaistemme tekemän kilpailutuksen avulla saatte merkittävät säästöt vakuutusmaksuissa.

Referenssit

Miten asiakkaamme ovat hyötyneet?

Jo yli tuhat asiakastamme on hyödyntänyt vakuutusmeklarimme palveluja. Tässä esimerkkejä asiakkaittemme saavuttamista säästöistä:

Maanrakennusalan yrityksen vuosittaiset vakuutusmaksut olivat 350 000 €. Maksut tippuivat 225 000 €:on eli kilpailutuksella saavutettiin 125 000 € vuosittaiset säästöt

Kiinteistöjen hallinta- ja vuokraus-alalla olevalla yrityksellä vakuutusmaksut tippuivat 17 000 €:sta 6000 €:on eli kilpailutus toi 11 000 € säästöt

Maatalousalan yrityksellä vakuutusmaksut olivat ennen kilpailutusta vuosittain 18 000 €. Kilpailutuksella vakuutusmaksut tippuivat 9000 €:on, eli säästöä kertyi 50%

Metallirakenteita ja niiden osia valmistavan yrityksen säästöt olivat 67 300 €, kun vuosittaiset maksut putosivat 174 400 €:sta 107 100 €:on.

Ei lisäkuluja vakuuttamisesta

Vakuutusten kilpailuttaminen maksaa itsensä takaisi säästöinä – sen varmistavat sekä kokemus että meklaripalvelun asiakkaalle edullinen periaate:

  1. Varmistamme oikeat korvaukset vahinkotilanteessa
  2. Turvaamme parhaat ehdot vakuutusten kilpailutuksen avulla

Saatte kattavamman asiakaspalvelun jopa edullisemmin kuin vakuutusyhtiöissä, koska toimimme aina asiakkaan edun mukaan – myös laki velvoittaa meidät siihen.

Aloita kilpailuttaminen

Täytä yrityksesi tiedot lomakkeeseen ja paina Lähetä